Continguts que trobareu en el blog

Lectures de John Main, ensenyances, cartes de Laurence Freeman, notícies i activitats

Les lectures  són escrits de John Main que contenen la seva ensenyança sobre la pràctica cristiana de la meditació. Us mostraran la direcció que cal encarar amb la vostra meditació, que és cap al centre, i us ajudaran també a continuar endavant amb el vostre pelegrinatge, posant-vos un cop més en marxa amb la frescor d’un nou començament.

Les ensenyances sobre la meditació cristiana estan pensades com a formació per als grups de meditació. Segueixen un ritme setmanal durant un cicle de tres anys. Les ensenyances del primer any se centren en els fonaments de la meditació, les del segon any tracten els problemes amb que hom es pot trobar quan medita, i les del tercer any aborden la teologia de John Main, de Laurence Freeman, i dels primers Pares cristians. Juntes formen una introducció extensa a l’ensenyança essencial de la nostra tradició.

Les cartes de Laurence Freeman son les cartes que escriu més d'un cap any adreçades als meditadors de les comunitats nacionals. Solen ser llargues i profundes .Valen molt la pena .

Exemples de lectures 

La llum de l'ésser

Perdó i compassió

Logo

© WCCM Catalunya. Tots els drets reservats.