Grups de meditació

Meditar crea comunitat, i és tant un camí de creixement personal com de transformació social. Arreu del món s'han anat creant grups de meditació que així ho manifesten, i que estan oberts a tothom que desitgi compartir el pelegrinatge cap al cor en silenci i amistat.

Aquests grups es reuneixen cada setmana en llocs molt diversos com ara en cases particulars, parròquies, universitats, presons, empreses, comunitats religioses i institucions governamentals.

A cada trobada els grups refresquen la seva comprensió de l'ensenyança, sovint llegint un text sobre la tradició contemplativa cristiana, a continuació mediten, i conclouen la trobada amb un breu temps de reflexió conjunta. Aquest senzill format ajuda a que cada membre mantingui viu l'hàbit diari de meditar, i ofereix el suport tan necessari durant els inicis d'aquesta pràctica.

"Perquè on n'hi ha dos o tres de reunits en el meu nom, jo sóc allí enmig d'ells." (Mt 18,20)

 

Iniciar un grup de meditació 

Si sentiu la necessitat de compartir el do de la meditació iniciant un nou grup de meditació cristiana, consulteu el següent document i contacteu amb nosaltres a: info@wccm.cat

 

Si vols formar part d'un grup de meditació consulta els grups que hi ha actualment 

Grups de meditació a Catalunya 

Grups de meditació on line en castellà

Meditació al Monestir de Sant Benet de Montserrat 
un dissabte al mes a les 17.15 
en col.laboració amb l'Associació Shema 

Logo

© WCCM Catalunya. Tots els drets reservats.